7 Mayıs 2015 Perşembe

ARINMAK İSTİYORUM!

Dün kızları okuldan ex aldı, akşama getirdi. Tabiki eve götürmüş ve öbürü de oradaymış (malum kişi). Çocuklar akşam geldiler. Tabi laf arasında hemen O da oradaydı deyip tepkime baktılar yavrularım. Son zamanlarda yapmaya gayret ettiğim gibi “güzel vakit geçirdiniz mi” sorularıyla olayı geçiştirip deşmedim. Sonra ikizlerden biri kustu. Ne yedin dedim, pasta yedik vs. Dondurma yediniz mi? Hayır ama soğuk su içtim. Niye içtin? O verdi. Alllaaaahhh.. zaten atlamak için yer arıyorum. Açarsın telefonu. “Çocuk kustu, bi çocuklara bakamıyosunuz, o yanındaki oo… da söyle çocuklara soğuk su vermesin” Tabi telefonu da hemen kapattım. (Ex küfürün A sındayken). Sonra whatsuptan yazdı tabi,  cevap bile vermedim.
Bugün “bomba”; Ex kayınvalide aradı. Çok severim kendisini, O da beni sever. Daha önce burada da yazmıştım, okuyan bilir. “İşte telefon açıp küfretme” falan filan. Önce yanlış anladım, “sizinle konuşmayacağım” dedim. Kapadım, O aradı açmadım, sakinleşince biraz aradım. Dediği, Ex çok sinirleniyormuş, bana bir şey yaparsa diye korkmuş. Kısaca, benim başıma bir şey gelememesi için aramış ve Ex’in sinirinin normal olmadığını, çocuklarım için dikkatli olmamı söyledi. Beni ne kadar sevdiğini falan filan. Neyse dertleştik, ben daha çok onlar hakkında attım, tuttum, nasıl bunaldıysam.. Şu anda bile çok gerginim. Ne iyi olmuşta defolup gitmiş, düşündüm. Tekrar düşündüm ve sonuç olarak, o malum kişiyi önce bir hakkını vereceğim ilk gördüğüm yerde, sonra da bu karaktersizden beni kurtardığı için teşekkür edip, kanlı yanaklarından öpeceğim.

(Bu yazıyı hemen olaylardan sonra yazdım, çok ağlamıştım, üzülmüştüm. Hem de işyerinde. Onca toplantının arasında.Yayınlamadan önce şimdi tekrar okudum ve ne kadar nefret dolu yazmışım. Ben nefret duygularını içimde barındırmamalıyım, ve arınmalıyım bir an önce. Bu yazıyı  bana ders olsun diye yayınlayacağım yine de...)