22 Temmuz 2014 Salı

Gafffff...

Ya kızım kafan nerede senin ya:(   Resmen telefon açıkmış ya...

Danışman firma sahibi hakkında çok afedersiniz  konuşurken adamın danışmanı telefondan duy hepsini. Ben açık olduğunu bilmiyorum telefonu. Telefon benim bile değil! 5 dakika konuş konuş  konuş.. Telefonu getiren saf arkadaşta öyle bakıyor trene bakar gibi. "Telefon açık" desene yawww..Bu kadar mı tutuksun. Tabi telefonun açık olduğunu farkedince." Telefon mu açık Sa..." demeye kalmadı.." aa açıkmış" dedim kendi kendime. Çat kapattım hemen. Döndüm bizim elemana " ya sen niye söylemiyorsun telefon açık diye".."Ben ne bileyim böyle konuşacağınızı adam hakkında demez mi" ..
Atlayacaktım üzerine.. Tabi telefondaki aramış hemen saydırdığım kişiyi, söylemiş.

Yaww dana mısın be adam. Ne öyle söylüyorsun hemennnn!! Bir dur düşün, adam yaşlı, duygusal. Bunalıma girmiş hemen. Bir daha ben gelmeyeceğim diye şirketi terki diyar eyledi. Ha iyi mi oldu. Çok iyi oldu. Zaten firmasıyla sözleşmeyi bitirmiştik, 1 gün daha gelip destek verecekti.  Yalnız patronun kulağına giderse m.çtığımın resmidir!!! Offf anam ya  üç buçuk atıyorum valla. Tövbe tövbe.. Adamı vallahi kırmak istemezdim. Ne de olsa emekleri var. Ama herkes hele de iş dünyasında bazen yoğnluktan biri hakkında ileri geri saydırmaz mı yavv.. NEEE. Saydırmaz mı?? Çok öğreneceğim şey var daha çoooook. Allah'ım ne olur affet. Vallahi billahi üzüldüm. Biraz da bu kadar tövbe etmem acaba döt korkusundan mı?

Böyle bir malak (estağfirullah) durum başına gelen var mı?

Ha bir de bak kendimi nasıl aklıyorum; Öküzlük sralaması yaptım:

1.Öküz-Altın Madalya  : Telefondakine gelsin (ne söylüyorsun be hemen, sana birşey diyen mi oldu?)








2.Öküz-Gümüş Madalya :Tabi ki bizim köylü saf arkadaşa gelsin (ollummm  bir daha öyle telefon açık elinde aval aval dolaşma)









3.Öküz - Jüri Özel Ödülü (Bronzluk değildim sanki  ne bilemm  -- benim bloğum ya istediğimi veririm kendime.) Bu süreçteki en masum köylü benim gibi geldi de:)